Waarmee kunnen wij helpen?

Financieel Advieshuis vindt het belangrijk dat je vooraf weet wat je kunt verwachten. Daarom is een eerste kennismakingsgesprek altijd gratis. Soms vragen wij vooraf enkele gegevens op. Tijdens ons gesprek horen wij vervolgens graag wat jouw wensen zijn waarna wij kunnen inschatten of jouw plannen ook echt haalbaar zijn. Wij bekijken dan samen of, en zo ja, welke risico’s je wenst te nemen. Daarna krijg je van ons te horen wat ons advies kost en geven wij meteen aan welke gegevens er nodig zijn om je goed te kunnen adviseren.

Meer hypotheekadvies
Financieel Advieshuis is er voor hypotheekadvies voor jouw eerste huis, een ander huis of oversluiten van een bestaande lening of leningen. Financieel Advieshuis geeft hypotheekadvies in samenwerking met Have en Goed, een advieskantoor met ruim 30 jaar ervaring in financieel advies. Zij controleren het advies en nemen de bemiddeling voor haar rekening. Uiteraard blijft Financieel Advieshuis wel het aanspreekpunt. Wel zo persoonlijk.

Ook voor huurders
Adviseurs van Financieel Advieshuis zijn volledig onafhankelijk en beantwoorden niet alleen financiële vragen. Zij kijken verder en helpen met het vinden van een gepaste oplossing voor iedere vraag. Wij willen dat je onbezorgd vooruit kunt blijven kijken, ook wanneer jouw levenssituatie verandert. Het maakt daarbij niet uit of je een woning huurt, wilt kopen of er al een hebt. Je kunt ook bij ons terecht indien je een second opinion wenst over een elders verkregen advies.