Ik wil verhuizen

Je woont inmiddels al even in deze woning en bent toe aan iets nieuws. Soms komt dan de vraag op wat nu het beste is om te doen: of toch eerst nog die verbouwing, omdat je al een tijd droomt van die uitbouw of dakkapel? Of een nieuwe keuken of badkamer? Maar misschien is verhuizen een beter alternatief.

Moet ik eerst mijn eigen huis verkopen of is dat niet nodig? En hoe zit het eigenlijk met dubbele lasten als mijn oude woning nog niet verkocht is en ik mijn nieuwe woning al heb gekocht? Of als mijn nieuwe woning nog in aanbouw is en ik tijdelijk in mijn huidige woning blijf? Kan ik mijn huidige hypotheek zomaar meenemen? En hoe zit dat met mijn overwaarde? Misschien heb je na de verkoop van jouw huidige woning nog een stukje restschuld?

Wij kijken samen met jou naar al je wensen en mogelijkheden. Ook brengen we in kaart wat de financiële gevolgen zijn van het doorstromen naar een nieuwe woning. Want wij vinden dat jouw hypotheek niet alleen nu, maar ook in de toekomst zorgeloos en betaalbaar moet zijn. Wil je snel meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk eens bij veelgestelde vragen.